Hervormde wijkgemeente Sint Joriskerk

Kom gerust eens een dienst bijwonen!
In het centrum van de stad staat het kerkgebouw van onze wijkgemeente. We komen daar elke zondag tweemaal bij elkaar om samen te bidden, te zingen en Gods Woord te horen en elkaar te ontmoeten. Daarnaast ontmoeten wij elkaar door de week ook regelmatig. Klik gerust onder de balk 'gemeente' om te zien wat er allemaal te doen is.

Howick, Lili en Armina

In het belang van Howick en Lili en hun moeder Armina, en op uitdrukkelijk verzoek van de advocaat doen wij geen mededelingen meer over hen en hun situatie. Voor de laatste berichtgeving klik hier en voor verdere berichtgeving verwijzen we u naar het Nidos en Defence for Children. We hopen op uw begrip, ook van de media die ons hierover vragen stellen willen.

Als kerkelijke gemeente zien wij het als onze van God gegeven taak om waar mogelijk de pastorale ondersteuning te bieden die zowel Armina als haar kinderen nodig hebben.

Uitgelicht nieuws: